Flowercity

Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων

Στη Flowercity, δημιουργούμε παράδεισους μέσα στον χώρο σας με την κατασκευή κήπων που αντικατοπτρίζουν την ομορφιά, τη φροντίδα και την εμπειρία μας. Με χρόνια εξειδίκευσης στη δημιουργία φυσικών και εντυπωσιακών κήπων, έχουμε αναδείξει την τέχνη της περιποίησης της φύσης.

Κάθε κήπος που φτιάχνουμε είναι μια μοναδική δημιουργία, σχεδιασμένη με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Οι ειδικοί μας, με εμπειρία στην επιλογή και φροντίδα των φυτών, επιλέγουν ποια είδη θα συνθέσουν τον κήπο σας. Με τη σωστή τοποθέτηση και φροντίδα, δημιουργούμε μια εκθαμβωτική παρουσία της φύσης στον χώρο σας.

Η κατασκευή κήπων δεν είναι απλώς μια εργασία για μας, είναι η δημιουργία ενός κόσμου φυσικής ομορφιάς και γαλήνης. Αφήστε τον χώρο σας να ανθίσει και να εκπληρώσει τις επιθυμίες σας με την εμπειρία της Flowercity.

Η υπηρεσία συντήρησης κήπων είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από επαγγελματίες κηπουρούς για να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες σπιτιών και τις επιχειρήσεις να διατηρήσουν τους κήπους τους σε καλή κατάσταση.

Οι υπηρεσίες συντήρησης κήπων μπορούν να περιλαμβάνουν μια ποικιλία εργασιών, όπως:

 • Κλάδεμα θάμνων & δέντρων
 • Σκάλισμα & κοπή χόρτων
 • Πότισμα φυτών
 • Λίπανση φυτών
 • Αντιμετώπιση Ασθενειών και παρασίτων
 • Ανάπτυξη και συντήρηση παρτεριών
 • Κατασκευή και συντήρηση μονοπατιών και περιφράξεων
 • Δημιουργία υδάτινων στοιχείων
 • Φύτευση και συντήρηση λουλουδιών
 • Δημιουργία υπαίθριων χώρων χαλάρωσης και ψυχαγωγίας

Οι υπηρεσίες συντήρησης κήπων μπορούν να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες σπιτιών και τις επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα.

Οι επαγγελματίες κηπουροί έχουν τις γνώσεις και την εμπειρία που χρειάζονται για να διατηρήσουν τους κήπους σε καλή κατάσταση, χωρίς να χρειάζεται να το κάνουν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες.

Επιπλέον, οι υπηρεσίες συντήρησης κήπων μπορούν να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες σπιτιών και τις επιχειρήσεις να διασφαλίσουν ότι οι κήποι τους είναι ασφαλείς και υγιείς.

Εάν σκέφτεστε να προσλάβετε μια εταιρεία συντήρησης κήπων, είναι σημαντικό να κάνετε έρευνα και να επιλέξετε μια εταιρεία που είναι αξιόπιστη και έμπειρη.

Είναι επίσης σημαντικό να συζητήσετε με την εταιρεία τις ανάγκες σας και να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες που χρειάζεστε.

Με την επιλογή μιας αξιόπιστης εταιρείας συντήρησης κήπων, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο κήπος σας θα είναι σε καλή κατάσταση και θα σας προσφέρει πολλά οφέλη για πολλά χρόνια.

- Κατασκευή και Συντήρηση Κήπων -

Πλεονεκτήματα Κατασκευής & Συντήρησης

Η συντήρηση του κήπου είναι μια σημαντική διαδικασία που βοηθά στην διατήρηση της υγείας των φυτών και στη βελτίωση της εμφάνισης του κήπου.

 • Ένας περιποιημένος κήπος είναι πιο όμορφος και ελκυστικός, προσθέτοντας αξία στο σπίτι σας.
 • Ένας περιποιημένος κήπος προσφέρει καθαρό αέρα και βελτιώνει την ποιότητα ζωής σας.
 • Ένας περιποιημένος κήπος είναι πιο ασφαλής, αποτρέποντας την ανάπτυξη ζιζανίων και ασθενειών.
 • Ένας περιποιημένος κήπος είναι πιο εύκολος στη διαχείριση, καθώς οι επαγγελματίες της συντήρησης θα φροντίσουν για όλα, με εμπεριστατωμένες γνώσεις & πρακτικές για να έχετε πάντα τον κήπο σας σε άριστη κατάσταση!

Γιατί να συντηρήσετε τον κήπο σας;

 • Αύξηση της αξίας του σπιτιού σας: Ένας περιποιημένος κήπος μπορεί να προσθέσει αξία στο σπίτι σας κατά την πώληση, αλλά και όσον καιρό τον διατηρείτε σε καλή κατάσταση, τόσο οπτικά όσο και για τη δική σας ψυχική υγεία και ευρωστία.
 • Βελτίωση της ποιότητας του αέρα: Τα φυτά παράγουν οξυγόνο και απορροφούν διοξείδιο του άνθρακα, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα του αέρα που αναπνέετε.
 • Μείωση του θορύβου: Τα φυτά μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του θορύβου, καθιστώντας τον χώρο πιο ήσυχο και χαλαρωτικό.
 • Ρύθμιση της υγρασίας: Τα φυτά μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση της υγρασίας στον αέρα, καθιστώντας τον χώρο πιο άνετο.
 • Μείωση του στρες: Η παραμονή σε ένα κήπο μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες και στην βελτίωση της διάθεσης.
 • Προσθέτουν ένα χώρο “ιδιωτικότητας”: Ένας καλοδιατηρημένος και ψηλός κήπος, με ψηλά δέντρα ή και κάθετους κήπους στην περίμετρό του. ο οποίος περιβάλλει έναν ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο μπορεί να δράσει και ως ένα επίπεδο προστασίας της ιδιωτικότητας από τους εξωτερικούς παράγοντες.

Ξεκινήστε σήμερα μαζί μας το δικό σας κήπο!

Πρόσφατα Έργα

Δείτε τις τελευταίες δουλειές μας!

Τοποθέτηση & Συντήρηση Γκαζόν

Συντήρηση Κήπου με Γκαζόν

Κατασκευή & Συντήρηση Κήπου

Κατασκευή Κήπου με Φυτά

Πότισμα & Συντήρηση Γκαζόν

Επανασχεδιασμός Κήπου

Ακολουθήστε μας στο Instagram για περισσότερα έργα @flowercitygr!

Συντήρηση Κήπων - Κόστος

Πόσο κοστίζει η συντήρηση του κήπου μου κι από τι εξαρτάται;

Από τι εξαρτάται το κόστος συντήρησης ενός κήπου;

 1. Από τα τετραγωνικά του κήπου σας
 2. Από το πλήθος των εργασιών που προκύπτουν με βάση τη μελέτη μας
 3. Από τις εργατοώρες που θα απαιτηθούν
 4. Από την επεξεργασία του εδάφους


Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να έχετε τον κήπο που πάντα ονειρευόσασταν. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να λάβετε μια δωρεάν προσφορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να απολαύσετε έναν όμορφο και περιποιημένο κήπο όλο το χρόνο!

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να λάβετε μια δωρεάν προσφορά. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να έχετε τον κήπο που πάντα ονειρευόσασταν.

Από τι εξαρτάται το κόστος συντήρησης ενός κήπου;

 1. Από τα τετραγωνικά του κήπου
 2. Από το πλήθος των εργασιών που προκύπτουν με βάση τη μελέτη μας
 3. Από τις εργατοώρες που θα απαιτηθούν
 4. Από την επεξεργασία του εδάφους
 5. Από το πλήθος των φυτών που θα τοποθετηθούν

 

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να λάβετε μια δωρεάν προσφορά. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να έχετε τον κήπο που πάντα ονειρευόσασταν!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα για το δικό σας έργο