Είμαστε μια ομάδα γεωπόνων, αρχιτεκτόνων και ατόμων που μας αρέσει να βλέπουμε τα στοιχεία της φύσης στην καθημερινότητά μας. Ισχυρή μας αντίληψη είναι ότι οι αστικές περιοχές έχουν ανάγκη όσο ποτέ να πρασινίσουν περισσότερο.

Για το λόγο αυτό αναπτύξαμε καινοτόμες ιδέες διακόσμησης, με βασικό συστατικό τα φυτά, ιδρύοντας την εταιρεία μας το 2016. Η εταιρεία μετρώντας ήδη κάποια χρόνια ζωής κατάφερε να καταξιωθεί στην εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση πρασίνου, φέρνοντας τη φύση ποιο κοντά στους ανθρώπους των πόλεων.

Σχεδιάζουμε, παράγουμε, εγκαθιστούμε και συντηρούμε όλα τα έργα εμείς οι ίδιοι. Αυτό σημαίνει ότι, σε στενή επαφή με τους συνεργάτες μας, αποκτούν μοναδικό χαρακτήρα και καλύπτουν τις αρχικές απαιτήσεις.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικών χώρων αλλά ακόμη και με ιδιοκτήτες κατοικιών και ιδιώτες.

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά στην έκθεσή μας και να δείτε τις προτάσεις μας ή συνομιλήστε μαζί μας τηλεφωνικά για το επόμενο έργο σας.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να μοιραστούμε μαζί σας ακόμη και την ποιο παράξενη ιδέα για διακόσμηση με φυτά. Είναι σίγουρο ότι θα δεχτούμε την πρόκληση και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να παρουσιάσουμε αυτό που φανταστήκατε.

Στη Flowercity κατανοούμε πλήρως την έννοια του βιοφιλικού σχεδιασμού και είμαστε σε θέση  να εντάξουμε τα έργα μας με αρμονικό τρόπο σε ένα χώρο ακολουθώντας τις σχεδιαστικές σας προσεγγίσεις.

Θέλετε να συζητήσουμε το επόμενο project;

2316007722