Φυτά εσωτερικού χώρου

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι ένα σημαντικό στοιχείο διακόσμησης. Μπορεί να αντικαταστήσουν ένα έπιπλο σε μία γωνιά ή να είναι το κυρίαρχο στοιχείο διακόσμησης. Η σωστή επιλογή τους πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις συνθήκες φυσικού φωτισμού, θερμοκρασίας και αναγκών συντήρησης που θα έχουν τα φυτά.

Φυτά εσωτερικού χώρου – Πλεονεκτήματα

Τα φυτά εσωτερικού χώρου πέρα από τη διακόσμηση προσφέρουν και μια σειρά άλλων πλεονεκτημάτων:

  • Τα φυτά ενθαρρύνουν την βιοποικιλότητα και την αειφορία στα αστικά τοπία
  • Βοηθούν στη μείωση του στρες, της κόπωσης και του άγχους
  • Τα φυτά εσωτερικού χώρου βελτιώνουν την ποιότητα του εσωτερικού αέρα
  • Δημιουργούν το αίσθημα της φρεσκάδας και της κίνησης σε ένα εσωτερικό χώρο
  • Τα φυτά εσωτερικού χώρου επειδή δεν είναι εκτεθειμένα στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες, μπορεί με την κατάλληλη φροντίδα να ζήσουν πολλά χρόνια

Γιατί να σκεφτείτε τη λύση των φυτών εσωτερικού χώρου;

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις προσπαθούν να κάνουν καλύτερους εργασιακούς χώρους. Αυτό ενισχύεται με την παρουσία των φυτών. Επίσης, σύμφωνα με έρευνες, τα φυτά αυξάνουν το αίσθημα της ευημερίας κατά 13% και οι πελάτες ή οι επισκέπτες παραμένουν περισσότερο σε ένα χώρο. Βέβαια και η διακόσμηση μίας κατοικίας με φυτά μπορεί να δημιουργήσει ένα ευχάριστο και χαλαρό περιβάλλον.

Με τη σωστή επιλογή των ειδών και τη κατάλληλη φροντίδα, τα φυτά εσωτερικού χώρου κλέβουν τις εντυπώσεις και οι χώροι που βρίσκονται γίνονται σημείο αναφοράς.

Τα έργα μας

Στη Flowercity κατανοούμε πλήρως την έννοια του βιοφιλικού σχεδιασμού και είμαστε σε θέση  να εντάξουμε τα έργα μας με αρμονικό τρόπο σε ένα χώρο ακολουθώντας τις σχεδιαστικές σας προσεγγίσεις.

Θέλετε να συζητήσουμε το επόμενο project;

2316007722