Τοίχοι Moss – Κάθετοι κήποι Moss

Οι τοίχοι moss (βρύα) αποτελούν τη ναυαρχίδα της εταιρεία μας. Έχουμε κατασκευάσει και εγκαταστήσει ήδη εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι κάθετοι κήποι moss μπορούν να βρουν πρακτικά εφαρμογή σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο λόγω των πλεονεκτημάτων που διαθέτουν.

Φυλλάδιο με διατηρημένα φυτά pdf

Τοίχοι Moss - Κάθετοι κήποι Moss

Τι είναι ένας τοίχος moss;

Ένας τοίχος ή κάθετος κήπος moss (moss wall) είναι μια μικρή ή μεγάλη κάθετη δομή που δημιουργείται χρησιμοποιώντας πάνελ διαφορετικών τύπων και χρωμάτων από φυτά και βρύα. Η τέχνη του τοίχου moss μπορεί να δημιουργηθεί με μια σειρά από διαφορετικές εξατομικευμένες πινελιές είτε στις διαστάσεις του τοίχου, είτε στη σχεδίαση με τα φυτά είτε με τα είδη των φυτών που θα επιλεγούν. Μία αρκετά μεγάλη ποικιλία φυτών μας επιτρέπει να δημιουργούμε μοναδικά έργα κάθε φορά.

τοιχοι με λειχήνες

Πράσινοι τοίχοι moss – Πλεονεκτήματα

Τα διατηρημένα φυτά (ή μονιμοποιημένα – ταριχευμένα φυτά) έχουν μία σειρά από πλεονεκτήματα που δίνουν τη λύση σε πολλές περιπτώσεις εσωτερικής διακόσμησης.

  • Δεν έχουν απαιτήσεις σε φως, νερό και χώμα.
  • Δεν χρειάζονται συντήρηση
  • Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής (έως 7 χρόνια)
  • Έχουν 100% φυσική όψη. Δεν είναι τεχνητά φυτά
  • Τα υλικά συντήρησης είναι 100% βιοδιασπώμενα

Γιατί να σκεφτείτε τη λύση των τοίχων moss και βρύα;

Οι τοίχοι moss έχουν διάφορα πλεονεκτήματα τόσο αισθητικά όσο και περιβαλλοντικά. Απαιτούν ελάχιστη συντήρηση λόγω του γεγονότος ότι τα βρύα και τα διατηρημένα φυτά δεν αυξάνονται, έτσι δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για το πότισμα ή το κλάδεμα τους. Παρά το γεγονός ότι οι κάθετοι κήποι moss δεν αποτελούνται από ζωντανά φυτά, παρουσιάζουν ένα τελείως φυσικό αποτέλεσμα και φέρνουν στην κυριολεξία τη φύση μέσα στους χώρους.

Τα έργα μας

Στη Flowercity κατανοούμε πλήρως την έννοια του βιοφιλικού σχεδιασμού και είμαστε σε θέση  να εντάξουμε τα έργα μας με αρμονικό τρόπο σε ένα χώρο ακολουθώντας τις σχεδιαστικές σας προσεγγίσεις.

Θέλετε να συζητήσουμε το επόμενο project;

2316007722