Συνθέσεις με τεχνητά φυτά

Τα συνθετικά φυτά είναι η λύση εκεί όπου τα ζωντανά ή τα διατηρημένα φυτά δεν μπορούν να βρούνε εφαρμογή. Πολύ σκοτεινοί χώροι και γενικά χώροι που δεν προσφέρουν ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης των φυτών, αποκτούν πράσινη όψη με τη χρήση των τεχνητών φυτών.

Φυλλάδιο με τεχνητά φυτά pdf

Τι είναι οι συνθέσεις με τεχνητά φυτά;

Οι συνθέσεις με τεχνητά φυτά (ή πλαστικά φυτά ή ψεύτικα φυτά ή συνθετικά φυτά– artificial plants) είναι όλες εκείνες οι τεχνοτροπίες και οι συνδυασμοί των τεχνητών φυτών ώστε να δώσουν ένα όμορφο οπτικό αποτέλεσμα. Οι συνθέσεις αυτές μπορεί να είναι κάθετοι κήποι, κάποια επιτραπέζια δημιουργία, μία σύνθεση σε ζαρντινιέρα ή ένα ελεύθερο σχέδιο.

Συνθέσεις με τεχνητά φυτά – Πλεονεκτήματα

Οι συνθέσεις με τεχνητά φυτά έχουν κάποια μοναδικά πλεονεκτήματα

– Μπορούν να βρούνε εφαρμογή παντού χωρίς περιορισμούς

– Δεν έχουν ανάγκη συντήρησης

– Είναι ποιο οικονομικά σε σύγκριση με τα ζωντανά φυτά

– Πολλά από τα τεχνητά φυτά είναι ανθεκτικά στο ηλιακό φως και μπορούν να εγκατασταθούν σε εξωτερικό χώρο.

– Λόγω της μεγάλης ποικιλίας χρωμάτων και ειδών μπορούν να διακοσμήσουν με μοναδικό τρόπο ένα χώρο

Γιατί να σκεφτείτε τη λύση των συνθέσεων με τεχνητά φυτά;

Τα τεχνητά φυτά μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν οποιοδήποτε χώρο. Η ιδέα της ύπαρξης φυτών χωρίς συντήρηση απευθύνεται σε διάφορους ανθρώπους, είτε πρόκειται για κάποιον με πολυάσχολο τρόπο ζωής είτε για κάποιον με πολύ λίγη εμπειρία στα φυτά. Εξασφαλίζουμε ότι οι διακοσμητικές ανάγκες για πράσινο θα καλυφτούν απόλυτα με την εγκατάσταση των τεχνητών φυτών, πέραν της χρήσης ζωντανών φυτών.

Τα έργα μας

Στη Flowercity κατανοούμε πλήρως την έννοια του βιοφιλικού σχεδιασμού και είμαστε σε θέση εντάξουμε τα έργα μας με αρμονικό τρόπο σε ένα χώρο ακολουθώντας τις σχεδιαστικές σας προσεγγίσεις.

Θέλετε να συζητήσουμε το επόμενό σας project;

2316007722