Ανοξείδωτα καφασωτά

Τα ανοξείδωτα καφασωτά ή ανοξείδωτες κατασκευές στήριξης φυτών (trellis green system) είναι ευέλικτες δομές πράσινης κάθετης διακόσμησης. Μπορούν να βρούνε εφαρμογή σε εξωτερικούς κυρίως χώρους αλλά και σε εσωτερικούς ύστερα από σωστή επιλογή των φυτών.

Τα ανοξείδωτα καφασωτά είναι μία πολύ διαδεδομένη τεχνική γιατί δίνουν ένα όμορφο αποτέλεσμα κάθετης πράσινης επιφάνειας ενώ είναι ταυτόχρονα μια οικονομική λύση. Επίσης μπορούν να δώσουν αμέτρητους συνδυασμούς και να δημιουργήσουν μοναδικές δομές πάνω στους τοίχους.

Ανοξείδωτα καφασωτά – Πλεονεκτήματα

Τα ανοξείδωτα καφασωτά είναι μία τάση που κερδίζει έδαφος στην πράσινη διακόσμηση λόγω των σημαντικών πλεονεκτημάτων που προσφέρει:

– Μπορούν να βρούνε εφαρμογή σε οποιαδήποτε κάθετη επιφάνεια χωρίς περιορισμούς

– Έχουν εύκολη και οικονομική συντήρηση

– Είναι ποιο οικονομικά σε σχέση με τους κάθετους κήπους

– Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες υποδομές

– Λειτουργούν σαν μόνωση στους τοίχους

Γιατί να σκεφτείτε τη λύση των ανοξείδωτων καφασωτών;

Τα ανοξείδωτα καφασωτά δίνουν ζωντάνια στους τοίχους. Έχουν πολύ κομψή σχεδίαση και δεν επισκιάζουν τα φυτά. Ακόμη και τα εμφανή τους σημεία μπορεί να θεωρηθούν διακοσμητικά στοιχεία αφού όλα τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι.

Όταν τα ανοξείδωτα καφασωτά εγκαθίστανται σε μεγάλες επιφάνειες, μπορούν να δώσουν ένα άριστο αποτέλεσμα κάθετης φύτευσης με χαμηλό κόστος ώστε να γίνονται προσιτή λύση για οποιοδήποτε ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο.

Τα έργα μας

Στη Flowercity κατανοούμε πλήρως την έννοια του βιοφιλικού σχεδιασμού και είμαστε σε θέση  να εντάξουμε τα έργα μας με αρμονικό τρόπο σε ένα χώρο ακολουθώντας τις σχεδιαστικές σας προσεγγίσεις.

Θέλετε να συζητήσουμε το επόμενο project;

2316007722