Έργα πρασίνου

Τα έργα πρασίνου περιλαμβάνουν τις εξωτερικές συνήθως εφαρμογές επί εδάφους φυτών και λουλουδιών με σκοπό τη διακόσμηση και τη διαμόρφωση ενός χώρου. Ένα έργο πρασίνου μπορεί να είναι η διακόσμηση με φυτά ενός μπαλκονιού σε μία κατοικία έως ένα μεγάλης έκτασης έργο διαμόρφωσης τοπίου σε ένα ξενοδοχείο.

Οι υπηρεσίες μας σε ότι αφορά τα έργα πρασίνου διαμορφώνονται σύμφωνα με το χώρο που βρίσκουν εφαρμογή και το μέγεθος του κάθε έργου. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στα μικρής κλίμακας έργα πρασίνου σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους αλλά μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στην πρόκληση μεγάλης κλίμακας διαμόρφωσης τοπίου με σύμμαχό μας τη γνώση και την εμπειρία των γεωπόνων μας.

Αναλυτικά οι υπηρεσίες πρασίνου που προσφέρουμε:

Διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου σε καταστήματα μαζικής εστίασης ή εμπορικά καταστήματα (περιλαμβάνει αρχική μελέτη, επιλογή των φυτών, τη φύτευση, τοποθέτηση αυτόματου ποτίσματος και τη συντήρηση)

  • Διαμόρφωση ή κατασκευή κήπων σε ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους
  • Διαμόρφωση μπαλκονιών
  • Διαμόρφωση εσωτερικών κήπων, παρτεριών κτλ.
  • Συντήρηση έργων πρασίνου
  • Διαμόρφωση τοπίου σε ξενοδοχεία ή σε μεγάλης έκτασης χώρους

Όλες οι υπηρεσίες ακολουθούνται από φυτοτεχνική μελέτη με φωτογραφίες, κατόψεις και αναλυτική παρουσίαση των εργασιών.

Τα έργα μας

Στη Flowercity κατανοούμε πλήρως την έννοια του βιοφιλικού σχεδιασμού και είμαστε σε θέση εντάξουμε τα έργα μας με αρμονικό τρόπο σε ένα χώρο ακολουθώντας τις σχεδιαστικές σας προσεγγίσεις.

Θέλετε να συζητήσουμε το επόμενό σας project;

2316007722