“Το πάθος μας για τα φυτά βοηθά
να υλοποιήσουμε
τις ιδέες και τα σχέδια σας
στον τομέα του πρασίνου.”

Ο βιοφιλικός σχεδιασμός έχει γίνει γρήγορα μια σημαντική τάση της σύγχρονης εσωτερικής και εξωτερικής διακόσμησης.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ως διακοσμητές εσωτερικού χώρου σχεδιάζετε περισσότερους χώρους πρασίνου από ποτέ. Λατρεύουμε να συνδυάζουμε την δημιουργικότητά μας με τις διακοσμητικές σας ιδέες και να παρουσιάζουμε έργα που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα.

Από μία εντυπωσιακή σύνθεση φυτών στο ταβάνι έως ένα ωραίο πράσινο τοίχο, η έντονη παρουσία πρασίνου έχει γίνει μια σημαντική τάση για τον εσωτερικό σχεδιασμό. Εφαρμόζουμε τις εξειδικευμένες δεξιότητές μας για να δουλέψουμε μαζί σας, χρησιμοποιώντας πάντα τα κατάλληλα φυσικά υλικά ώστε να δώσουν μεγαλύτερη αξία στο έργο σας.

Χρήση των φυτών για καινοτόμους σχεδιασμούς

Κατανοούμε ότι οι πελάτες σας θα εκτιμήσουν μία καινοτόμα σχεδιαστική πρόταση. Γνωρίζουμε ότι συμπεριλαμβάνοντας φυτά και γενικότερα φυσικά υλικά σε κάποιο έργο, ενεργούν σαν μία πράσινη οπτική απόλαυση που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Στοιχεία που μελετάμε με τους διακοσμητές εσωτερικού χώρου:

  • Επιλογή φυσικών υλικών
  • Χρώματα στο χώρο & δημιουργία καλής διάθεσης
  • Επιλογή των φυτών
  • Συνθήκες φωτισμού
  • Συνθήκες για υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον
  • Αποτελεσματικότερη χρήση του χώρου

Στη Flowercity κατανοούμε πλήρως την έννοια του βιοφιλικού σχεδιασμού και είμαστε σε θέση  να εντάξουμε τα έργα μας με αρμονικό τρόπο σε ένα χώρο ακολουθώντας τις σχεδιαστικές σας προσεγγίσεις.

Θέλετε να συζητήσουμε το επόμενο project;

2316007722